Ska man välja Vimla mobiloperatör?

Vimla recensionFördelaktiga priser!
Enkla abonnemang!
Upp till 50 GB surf – 50 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Vimla mobiloperatör

Vimla är en relativt ny operatör, startades 2014 och har sitt fokus mot lågprissegmentet. De använder sig av Telenors snabba mobilnät och ägs av Telenor. Vimla arbetar med enkla abonnemang och har både fördelaktiga priser samt mycket surf inkluderat i sina abonnemang. Abonnemangen är utan bindningstider och uppsägningstider vilket är mycket bra för dig som kund. Vimla står sig bra mot de konkurrenter som finns i segmentet.

Mobilabonnemang

Vimla har helt satsat på fastpris på sina mobilabonnemang. Du vet alltid vad det kostar att använda Vimla för sin mobiltelefoni. De är mycket prisvärda och du får mycket för pengarna när du väljer Vimla som din mobiloperatör. Du sparar oanvänd surf och du kan enkelt ta med dig ditt nummer till Vimla. Du kan även välja abonnemang för barn, seniorer och studenter.

Vimla recension

Vimlas Priser & nät

Vimla har som sagt riktigt bra priser vad gäller sina mobilabonnemang och du har mycket surf inkluderat. Är du pensionär så har du seniorrabatt. Är du student så har du lägre priser och mer surf inkluderat samt är du under 18 år, så kan du skaffa en form av barnabonnemang. Dessa abonnemangsformer är klara fördelar mot en del konkurrenter som inte har detta i sitt sortiment. Du skall absolut se till att utnyttja de rabatter som finns till hands för dig när du tecknar nytt mobilabonnemang hos Vimla.

Vimla ägs som sagt av Telenor och de har all sin mobiltrafik i Telenors stora och väl utbyggda mobilnät. detta gör att kan du använda Telenor som leverantör av mobiltelefoni, så kan du ju enkelt välja Vimla istället och få bättre villkor och pris.

Omdöme om Vimla

Vårt omdöme om Vimla är mycket positivt. Vimla är en stabil partner när det kommer till mobiltelefoni. De ägs som sagt av Telenor och använder deras fina stora mobilnät för all sin datatrafik. Det är en teleoperatör där du kan känna dig trygg om att du inte betalar för mycket. Priserna är mycket bra och surfmängderna är stora för de pengar du betalar! Vimla känns absolut som ett bra val!

Fakta om Vimla

Vimla recensionFördelaktiga priser!
Enkla abonnemang!
Upp till 50 GB surf – 50 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Kontakta Vimla

https://vimla.se/
hej@vimla.se
0772-212121
Vimla
Chatt:

Info om Vimla

Ägs av Telenor – Startat 2014
Org nr: 556421-0309
Alla bolag
Mobilabonnemang