Allt du behöver veta om Telenor kontantkort

Telenor Låg månadskostnad!
Bra täckning
från 1 GB surf – 50 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Telenor kontantkort

Telenor är en av Sveriges mest populära mobiloperatörer med mobilabonnemang och kontantkort. Framför allt satsar man på datatrafik. Telenor har det modernaste 4G-nätet, som ger den snabbaste mobilsurfen. Tillsammans med mobiloperatören Tre inkluderar man mest mobilsurf i sina abonnemang och kontantkort.

Prisplaner

Det finns två olika prisplaner för Telenor kontantkort. De kallas kontantkort fastpris och kontantkort rörligt. Med fastpris laddar du ditt kontantkort med ett belopp och sedan ingår mobilsurf, samtal, sms och mms i 31 dagar. Med kontantkort rörligt laddar du kontantkortet med ett belopp.

Det dras sedan 69 öre från detta belopp per samtalsminut, sms och mms. När du använt upp hela det laddade beloppet måste du fylla på kontantkortet igen. Du kan fylla på hur ofta som helst eller mer sällan.

Rekommendation

För medel- och storanvändare rekommenderar vi Telenor kontantkort fastpris. För den som använder mobiltelefonen lite och vill kunna vända på pengarna rekommenderar vi Telenor kontantkort rörligt. Det är även många som gått ifrån kontantkorten numera och skaffar sig ett mobilabonnemang, då dessa oftast är utan bindningstider och uppsägningstider numera.

Telenor

Så här beställer du ett gratis Telenor kontantkort

1

Så här beställer du Telenor Kontantkort
Klicka på Telenors hemsida och du skickas vidare till Telenor.se
Där kan du tryggt och säkert beställa ett gratis kontantkort.

2

Så här beställer du på Telenor.se
När du kommit till Telenor.se klickar du på Beställ gratis kontantkort.
Där kan du beställa kontantkort för hemleverans.

3

Varukorg
Välj om du vill flytta över ditt gamla telefonnummer från en annan operatör eller om du vill ha ett nytt telefonnummer. Väljer du att flytta över ditt gamla nummer får du 200 kronor extra av Telenor att ringa och surfa för. Ange dina uppgifter och klicka på Fortsätt.

4

Granska beställning
När du klickat på Fortsätt får du granska din beställning och godkänna avtal och villkor. Klicka sedan på skicka beställning.

 

5

Nu skickas ett starpaket för kontantkort hem till dig
Du har nu beställt ett gratis kontantkort som skickas hem till dig kostnadsfritt. Inom 3-5 arbetsdagar kommer kontantkortet hem till dig med posten. När du väl fått kontantkortet kan du aktivera det genom att ladda det med pengar. I samband med att du laddar det med pengar aktiverar du även kontantkortet och väljer vilken prisplan du vill använda.

Så lätt är det att komma igång med Telenor kontantkort.

Fakta om Telenor

Telenor Låg månadskostnad!
Bra täckning
från 1 GB surf – 50 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Kontakta Telenor

www.telenor.se
konsument@telenor.com
020-222222
Telenor Sverige AB
Katarinavägen 15
116 88 Stockholm

Info om Telenor

Grundat: 1855
Org nr: 556421-0309
Alla bolag
Mobilabonnemang, Telenor kontantkort, mobiler, surfplattor & mobilt bredband.