Ska man välja Mybeat mobiloperatör?

Fördelaktiga priser!
Enkla abonnemang!
Upp till 30 GB surf – 100 Mbit/s!

Vi rekommenderar följande istället för My Beat!

För mobilabonnemang i Telias nätverk: Fello

För mobiltelefon och abonnemang i Telias nätverk: Halebop

Vill du ha en mobiloperatör med god personlig service? Då är My Beat ett gott val. De startade under 2016 och erbjuder billiga och varierade mobilabonnemang samt nya och begagnade mobiltelefoner. Här berättar vi mer om deras mobilabonnemang och om fördelarna med att välja My beat nästa gång du vill byta mobilabonnemang eller köpa en ny mobil.

Mobilabonnemang från My Beat

My Beat erbjuder ett antal olika mobilabonnemang för olika behov och plånböcker. Alla abonnemang har:

 • Samtal och SMS: Fria samtal och SMS inom Sverige och EU.
 • Uppsägningstid: Samtliga mobilabonnemang från My Beat har en månads uppsägningstid.
 • Bindningstid: My Beats mobilabonnemang har inte någon bindningstid.
 • Nummerbyte: Du behöver inte byta till ett nytt nummer när du byter från en annan operatör till My Beat. Om du vill kan du behålla ditt gamla nummer.
 • Surf: Du kan byta surfstorlek och abonnemang när du vill.
 • Faktureringsavgift: My Beat har ingen faktureringsavgift.
 • Uppstartskostnad: My Beat har ingen uppstartskostnad.
 • Min sida: Här kan du se ditt eget eller hela familjens mobilabonnemang.
 • Kundservice: My Beat erbjuder telefonsupport för alla sina kunder. Man kan antingen ringa supporten under vardagar, eller skicka ett meddelande via hemsidan så ringer telefonsupporten upp när det passar.
 • Det går snabbt: Du får ditt nya SIM-kort på bara ett par dagar, och du kan börja använda det direkt.

My Beat har fyra olika mobilabonnemang. Det minsta abonnemanget har 2 GB surf i månaden, sen följer ett med 16 GB surf, ett med 15 GB surf, och det största med 30 GB surf.  Alla abonnemang har en hastighet på upp till 100 Mbit/s. De första tre månaderna är priset lägre, det betyder att du  kan du testa om My Beats abonnemang är något för dig innan du börjar betala fullpris.

I alla abonnemang ingår fria samtal, fria sms och fria mms inom Sverige och EU, och telefonsupport från My Beat.

Mobiltelefoner från My Beat

Självklart kan du köpa din nya mobiltelefon via My Beat. I webbutiken säljs både nya och gamla mobiltelefoner och surfplattor. Om du inte vill lägga så mycket pengar på en ny mobiltelefon är en begagnad telefon ett perfekt val. Dessutom är det bättre för miljön. Du kan även köpa diverse tillbehör från My Beat, såsom hörlurar och fodral. My Beat samarbetar även med Refurbly, som är en del av mobilverkstan.se, som sköter reperationer av mobiltelefoner. 

Alla begagnade telefoner du köper via My Beat är återställda och i mycket gott skick – de är helt enkelt nästan som nya. Innan My Beat lägger upp de begagnade telefonerna till försäljning testas de så att du kan vara säker på att du köper en telefon i bästa möjliga skick. Att köpa en begagnad telefon ger dig inte bara ett bättre pris, utan det sparar även in på jordens resurser – en mindre telefon behöver tillverkas och sedan brytas ner, och en mindre telefon behöver färdas över halva jordklotet.

 • Mobiltelefoner: Här finner du mobiltelefoner av många olika märken, såsom Apple och Samsung.
 • Surfplattor: Här hittar du begagnade surfplattor från Apple.
 • Tillbehör: I My Beats webb-shop finner du även tillbehör såsom skal till mobiltelefoner, väskor, laddare, hörlurar med mera.

Därför bör du välja My Beat

My beat vill göra det enkelt för kunderna, på många olika sätt. De har tänkt på allt det där som annars kan vara krångligt med mobilabonnemang: täckning, service, byte av abonnemang med mera. Här berättar vi mer om varför det är enkelt att använda My Beat.

 • Att ha bra täckning är viktigt, och My Beat ger dig detta både på 2G,- 3G,- och 4G-nätet. Du behöver alltså inte oroa dig mer för dålig täckning. På My Beats hemsida kan du gå in och titta på en täckningskarta för att försäkra dig om att ditt mobilabonnemang har den täckning du behöver. My Beat använder sig av Telias nät, ett av Sveriges mest utbyggda telefon- och datanät.
 • Det är enkelt att byta mellan olika abonnemang med My beat. De har bara en månads uppsägningstid och ingen bindningstid alls.
 • Barnkoll: Barn kanske inte har koll på hur mycket surf de använder alla gånger. Kanske får de dessutom för sig att köpa mer surf. Detta kan du kontrollera via My Beats hemsida på Min Sida, för att se till att surfkostnaden inte blir för hög.
 • Familjerabatt: Om hela er familj har mobilabonnemang via My Beat får ni en rabatt på hela 10% på paketpriset. Erbjudandet gäller för minst tre mobilabonnemang.
 • Sist men inte minst: Servicen! Något av det viktigaste för att du som kund ska få det du vill ha är att servicen är god. Hos My Beat får du personlig service och du kan enkelt nå dem via telefon, mail, Facebook och hemsida.

Om du har fler funderingar är det bara att surfa in på My Beats hemsida eller höra av sig till deras kundtjänst. De svarar gärna på dina frågor!

Vårt omdöme av My Beat

Prisvärda abonnemang och bra service ser ut att känneteckna My Beat. Priserna är bra och abonnemangen är fullspäckade med innehåll. My Beat har ett abonnemang för alla. Det finns ett abonnemang för dig som surfar lite och ett för dig som surfar mycket. Det bästa är att alla har fria samtal och sms. My Beat erbjuder samma priser inom EU som de gör i Sverige. De har dessutom förmånliga priser när det kommer till samtal, sms och surf i länder utanför EU. 

Det som verkligen får My Beat att sticka ut jämfört med sina lågpriskonkurrenter som ofta bara erbjuder support via chatt eller mejl är deras kundservice. De har en välfylld Frågor och svar-avdelning, och om man inte hittar svaret på sin fråga där kan man ringa deras kundtjänst under vardagar eller skicka ett meddelande via deras hemsida så ringer de upp. Man kan såklart även mejla deras kundtjänst. 

Om du letar efter ett abonnemang och en telefon till ett extra bra pris erbjuder My Beat begagnade telefoner i sin webbshop. Det är ett bra val både för miljön och plånboken.

Fördelaktiga priser!
Enkla abonnemang!
Upp till 30 GB surf – 100 Mbit/s!

Vi rekommenderar Vimla istället för MyBeat!

Kontakta MyBeat

https://www.mybeat.se/
support@mybeat.se

019-55 55 500

Info om MyBeat

My Beat AB
Org nr: 556988-7556
Alla bolag
KAPELLANSGATAN 12 B
714 35 Kopparberg