Ska man välja Mybeat mobiloperatör?

Vimla recensionFördelaktiga priser!
Enkla abonnemang!
Upp till 50 GB surf – 50 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Vi rekommenderar Vimla istället för MyBeat!

Vill du ha en mobiloperatör med god personlig service? Då är My beat ett gott val. De startade under 2016 och erbjuder billiga och varierade mobilabonnemang samt nya och begagnade mobiltelefoner. Här berättar vi mer om deras mobilabonnemang och om fördelarna med att välja My beat nästa gång du vill byta mobilabonnemang eller köpa en ny mobil.

Mobilabonnemang från My beat

My beat erbjuder ett antal olika mobilabonnemang för olika behov och plånböcker. Du kan bland annat välja mellan mobilabonnemang som har fria samtal och SMS inom Sverige och mobilabonnemang som inte har det. Det finns dock den del saker som är gemensamma för alla abonnemang:

 

 • Uppsägningstid: Samtliga mobilabonnemang från My beat har en månads uppsägningstid.
 • Bindningstid: My beats mobilabonnemang har inte någon bindningstid.
 • Nummerbyte: Du behöver inte byta till ett nytt nummer när du byter från en annan operatör till My beat. Om du vill kan du behålla ditt gamla nummer.
 • Surf: Du kan byta surfstorlek när du vill.
 • Faktureringsavgift: My beat har ingen faktureringsavgift.
 • Min sida: Här kan du se ditt eget eller hela familjens mobilabonnemang.

 

My beats olika mobilabonnemang heter Fria, Mini; Samtal och Rörligt och är anpassade efter de varierade behov mobilanvändare kan tänkas ha. De första tre månaderna är priset lägre. På så vis kan du testa om My beats abonnemang är något för dig innan du börjar betala fullpris.

 

 • Fria: Gratis samtal, sms och mms och du väljer hur mycket surf du vill betala för. Priset startar på 75 kr i månaden, och därefter beror priset på hur mycket surf du vill ha samt hur länge du vill ha abonnemanget.
 • Mini: Om du inte ringer så mycket passar detta abonnemang bra, eftersom det har 60 minuters samtalstid. Dessutom får du 60 SMS och 1 GB data. Priset startar på 40 kr i månaden, och därefter beror priset på hur mycket surf du vill ha samt hur länge du vill ha abonnemanget.
 • Samtal: Som hörs på namnet är detta abonnemanget för dig som gillar att ringa många och långa samtal. Priset startar på 50 kr i månaden, och därefter beror priset på hur mycket surf du vill ha samt hur länge du vill ha abonnemanget.
 • Rörligt: Abonnemanget för dig som vill ha en låg månadskostnad, ringer lite och vill ha surf. Priset startar på 30 kr i månaden, och därefter beror priset på hur mycket surf du vill ha samt hur länge du vill ha abonnemanget.

Mobiltelefoner från My beat

Självklart kan du köpa din nya mobiltelefon via My beat. I webbutiken säljs både nya och gamla mobiltelefoner och surfplattor. Om du inte vill lägga så mycket pengar på en ny mobiltelefon är en begagnad telefon ett perfekt val. Dessutom är det bättre för miljön. Du kan även köpa diverse tillbehör från My beat, såsom hörlurar och fodral. Surfa in på My beats webb-shop mobilverkstan.se för att se hela sortimentet.

 

 • Mobiltelefoner: Här finner du mobiltelefoner av många olika märken, såsom Apple och Samsung.
 • Surfplattor: Här hittar du begagnade surfplattor från Apple.
 • Tillbehör: I My beats webb-shop finner du även tillbehör såsom skal till mobiltelefoner, väskor, laddare, hörlurar med mera.

Därför bör du välja My beat

My beat vill göra det enkelt för kunderna, på många olika sätt. De har tänkt på allt det där som annars kan vara krångligt med mobilabonnemang: täckning, service, byte av abonnemang med mera. Här berättar vi mer om varför det är enkelt att använda My beat.

 

 • Att ha bra täckning är viktigt, och My beat ger dig detta både på 2G,- 3G,- och 4G-nätet. Du behöver alltså inte oroa dig mer för dålig täckning. På My beats hemsida kan du gå in och titta på en täckningskarta för att försäkra dig om att ditt mobilabonnemang har den täckning du behöver.

 

 • Det är enkelt att byta mellan olika abonnemang med My beat. De har bara en månads uppsägningstid och ingen bindningstid alls. Dessutom kan du justera det abonnemang du har genom att köpa till mer surf med mera.

 

 • Barnkoll: Barn kanske inte har koll på hur mycket surf de använder alla gånger. Kanske får de dessutom för sig att köpa mer surf. Detta kan du kontrollera via My beats hemsida, för att se till att surfkostnaden inte blir för hög.

 

 • Familjerabatt: Om hela er familj har mobilabonnemang via My beat får ni en rabatt på hela 10% på paketpriset. Erbjudandet gäller för minst tre mobilabonnemang.

 

 • Sist men inte minst: Servicen! Något av det viktigaste för att du som kund ska få det du vill ha är att servicen är god. Hos My beat får du personlig service och du kan enkelt nå dem via telefon, mail, Facebook och hemsida.

 

Om du har fler funderingar är det bara att surfa in på My beats hemsida eller höra av sig till deras kundtjänst. De svarar gärna på dina frågor!

 

Vårt omdöme om MyBeat

Prisvärda abonnemang och bra service ser ut att känneteckna MyBeat. Priserna är bra och abonnemangen är fullspäckade med innehåll. Vad vi speciellt gillar är att du verkligen kan skräddarsy ditt MyBeat-abonnemang helt efter dina behov. Ingen annan operatör erbjuder lika stor valfrihet. Vad som också sticker ut med MyBeat är mängden EU-surf som ingår i abonnemangen. Det är ju numera kostnadsfritt att surfa och ringa inom EU, men alla operatörer har olika tak för hur mycket du får lov att surfa. Av de billiga operatörerna så ligger faktiskt MyBeat högst. Du får surfa upp till 35 GB per månad inom EU.

Vimla recensionFördelaktiga priser!
Enkla abonnemang!
Upp till 50 GB surf – 50 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Vi rekommenderar Vimla istället för MyBeat!

Kontakta MyBeat

https://www.mybeat.se/
support@mybeat.se

019-55 55 500

Info om MyBeat

My Beat AB
Org nr: 556988-7556
Alla bolag
KAPELLANSGATAN 12 B
714 35 Kopparberg