Mobiloperatörer

Här listar vi de bästa svenska mobiloperatörerna med de mest förmånliga mobilabonnemangen just nu. Sverige har ett antal riktigt bra operatörer med både bra täckning, bra priser samt fördelaktiga villkor vad gäller både mobil-abonnemang, mobilt bredband och kontantkort.

OperatörOmdömeBesök
Hallon Bäst pris just nu!
Fria samtal & fria sms
Upp till 100 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
Comviq Dubbel surf just nu!
Fria samtal & fria sms
Upp till 40 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
halebop Fria sms till hela världen!
Gratis kontantkort!
Upp till 30 GB surf – 100 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL
Mest mobilsurf!
Musikstreaming ingår!
Upp till 500 GB surf – 64 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Svenska mobiloperatörer

Hallon 

Hallon är en av mest omtalade operatörerna just nu. De har växt riktigt mycket under de senaste åren och det är inte konstigt alls. De har bra priser, stor surfmängd, fria samtal och fria sms för dig som tecknar nytt mobilabonnemang hos dem. De har flera storlekar vad gäller abonnemang och du får rabatt om du är student eller pensionär. Du kan skaffa abonnemang, kontantkort och mobilt bredband hos Hallon.

Hallon Mobiloperatör

 

Fello Fello mobilabonnemang

Fello är en aktiv och attraktiv operatör med enkelhet och generösa villkor för dig som kund som några av de fördelar de erhåller till dig som kund. Fello har låga priser, snabbt mobilnät och enkla abonnemang. De erbjuder rabatter till både studenter och seniorer. Titta in hos Fello när du vill ha enkla abonnemang, mycket surf och bra villkor.

Fello Mobiloperatör

 

Vimla Vimla recension

Vimla ägs av Telenor och är deras lågprisalternativ. De har siktat in sig på att vara en sjysst operatör med enkla abonnemang och du kan snabbt skräddarsy mobilabonnemang efter dina behov hos Vimla. Spara oanvänd surf, erhåll rabatter för sig som student och pensionär. Bra priser och generöst med surfmängd är Vimlas poäng!

Vimla Mobiloperatör

 

Comviq comviq

Comviq är en av de operatörer som varit med längst i mobilbranschen i Sverige. Deras slogan är Billigt! Billigt! Billigt! och de var länge det billigaste alternativet. Numera är det ett flertal andra operatörer som har lägre priser, men Comviq har stabilt mobilnät och generöst med surfmängd i sina abonnemang och kontantkort.

Comviq Mobiloperatör

Tre 

Tre är en aggressiv operatör som länge har satsat mycket kraft och energi på sitt mobilnät. De har ett erkänt snabbt mobilnät som är väl utbyggt över hela landet. De äger även Hallon som är deras lågprisalternativ. Tre erbjuder ett brett sortiment med mobiltelefoner, surfplattor, abonnemang, kontantkort och mobila bredband. Ett bra alternativ helt klart!

Tre Mobiloperatör

Telenor telenor

Telenor är en av de stora operatörerna i Skandinavien. de har ett eget mobilnät som är riktigt bra utbyggt över hela Sverige. De erbjuder allt från mobilabonnemang upp till komplexa företagslösningar. Du kan skaffa surfplattor, mobiltelefoner, mobilt bredband, mobilabonnemang, kontantkort och företagsabonnemang samt IT lösningar hos Telenor. Prismässigt lite högre än övriga operatörer i listan.

Telenor Mobiloperatör

Tele2 Tele2 mobiloperator

Tele2 har varit med mer än 10 år i branschen och de äger sitt eget nät. De äger även Comviq som är deras lågprisalternativ kan man säga. Tele2 erbjuder, mobilabonnemang, telefoner, surfplattor, barnabonnemang, studentabonnemang, fast telefoni och bredband. De är en stabil mobiloperatör men ligger lite högre prismässigt än de övriga alternativen.

Halebop halebop

Halebop ägs av Telia och är deras lågprisalaternativ. De erbjuder, mobiltelefoner, abonnemang, mobila bredband, surfplattor och kontantkort. De har länge varit de ungas favorit och haft erkänt låga priser. De ligger inte lägst längre men har snabbt nät och mycket bra täckning över hela landet.

Halebop Mobiloperatör

Bra val

Det finns flera riktigt bra alternativ när det kommer att välja rätt mobiloperatör och nu har du fått lite mer kött på benen. Sverige har riktigt bra bra utbyggda mobilnät och vi har en historia med bra operatörer som erbjuder sjyssta villkor till låga kostnader.