Mobilabonnemang för iPhone

Hitta bäst pris

Man kan egentligen inte säga att det finns något abonnemang som passar mer eller mindre bra för iPhone. Allt utgår istället ifrån hur du avser använda din telefon och vilka behov du har, därför kan olika mobiloperatörer passa mer eller mindre bra. Om du däremot vill teckna ett abonnemang där du samtidigt får med en iPhone på avbetalning så gäller det att hitta den operatör som kan ge dig bäst pris för det. Var därför noga med att kontrollera vad den slutliga summan blir för telefonen när den är avbetald. Detta kan skilja sig en del mellan olika operatörer.

 

Hitta ett abonnemang som passar ditt mobilanvändande

Förutom att titta på vad det slutliga priset blir för din nya iPhone, bör du naturligtvis också försöka hitta det abonnemang som passar dig och ditt mobilanvändande bäst. Sedan gäller det att väga dessa två kostnader mot varandra. Det optimala är om du hittar ett abonnemang som täcker dina behov samtidigt som du får din telefon till ett så lågt pris som möjligt. Tänk därför noga över hur du planerar att använda din telefon. Om du vill kunna surfa mycket och till exempel streama film, bör du välja ett abonnemang med många GB surf. Om du däremot ringer mycket är det fördelaktigt att titta efter ett abonnemang med så låg kostnad på fast pris som möjligt.

 

Abonnemang med extra förmåner

När du är i färd med att leta efter ett nytt abonnemang till din iPhone är det också bra att tänka på att vissa abonnemang erbjuder extra förmåner som du kan spara pengar på. Det kan vara att du får surfa fritt på sociala medier, det vill säga att det inte påverkar din surfpott, eller att du kan använda dig av en streamingtjänst gratis. Återigen gäller det alltså att ta hänsyn till det du vill kunna göra med din telefon och välja det abonnemang som passar dig bäst. Idag finns också många abonnemang som inte har någon bindningstid. Fördelen med dem är att du lätt kan byta abonnemang utan att ta hänsyn till någon uppsägningstid. Man kan säga att de ger samma frihet som man får med ett kontantkort, men du slipper tänka på att ladda på din telefon.