Mobilabonnemang företag

Här listar vi de bästa mobilabonnemangen för företag. Skall du skaffa nytt företagsabonnemang då har du kommit rätt. Här nedan ser du de mobiloperatörer som erbjuder abonnemang för företagare. Du utgår från dina behov och skaffar ett mobilabonnemang för företag som passar dig och ditt företag.

OperatörOmdömeBesök
Hallon Bäst pris just nu!
Fria samtal & fria sms
5 – 100 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
telenorBra när du skall växa!
Fria samtal & fria sms
Fin täckning över hela landet!
LÄS MER & BESTÄLL
Mest mobilsurf!
Musikstreaming ingår!
Upp till 500 GB surf – 64 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

 

Abonnemang för företagare

Ett mobilabonnemang för företag skiljer sig lite från de vanliga abonnemangen som du kan skaffa för privatpersoner. Du kan få ett par riktigt fina funktioner som ger dig och ditt företag ett par fördelar vad gäller kommunikationen för din firma. Vi skall visa på dessa fördelar här nedan:

Fördelar företagsabonnemang:

  • Flexibel telefonväxel
  • Röstbrevlådor
  • Journummer
  • Smart vidarekoppling
  • Avdragsgillt i deklarationen
  • Enkel och smidig kontering
  • Bättre kommunikation för dina kunder

Detta är några av alla fördelar du får när du skaffar dig ett mobilabonnemang för företag. De operatörer som vi arbetar med har alla dessa fina funktioner och du kan vara trygg med att din kommunikation kommer att förbättras vad gäller mobiltelefonin. Kunder kommer att uppleva en större trygghet och du kan slappna av mer och ta hand om de in-kommande samtalen på ett mer effektivt sätt.

Mobiloperatörer med företagsabonnemang

Det är inte alla svenska operatörer som erbjuder abonnemang för företagare, men vi har samlat de bästa svenska operatörerna med företagare här ovan i listan. Som vi nämner här i artikeln så är det fördelar med denna typ av abonnemang. Du kan alltså dra av kostnaden enkelt i deklarationen. Detta sänker din skatt som du säkert redan vet.

De operatörer som vi valt att visa här har alla företagsabonnemang och det är Hallon, Telenor och Tre. Detta är riktigt bra och seriösa operatörer alla tre. Hallon har bäst priser för mindre företag och Telenor är den operatör där du kan växa mest med. Vi brukar rekommendera att man väljer Hallon, då de har bästa alternativ både för små och lite större företag. Du får mest för pengarna hos dem!

Skillnader mellan abonnemang

En sak som skiljer sig mellan företagsabonnemang och privatabonnemang är att det är inte samma form av ångerrätt när du tecknar ett företagsabonnemang. Du kan inte avsluta detta på samma snabba sätt som ett privatabonnemang. De operatörer vi samarbetar med är alla stora välkända och erkänt bra mobiloperatörer. Så du är trygg när du väljer ett abonnemang från listan här inne.

Foretagsabonnemang mobiltelefon

Mobilbetalning

Det är många som arbetar med mobil betalning numera i sina företag. Det sägs vara mest mindre företag som tar betalt genom mobilen, men det stämmer inte enbart. Stora företag tar även de betalt genom olika appar i mobilen. Mobil-betalning är ett smart sätt att hantera pengar i sitt företag.

Med ett företagsabonnemang och en app som tex iZettle eller Swish för företag kan du enkelt ta betalt för dina varor och tjänster. Detta gör det enkelt för dig att hantera inkomster. Du slipper alla dyr hantering av kontanter som annars är brukligt. Det finns som sagt flera fina appar att använda i sitt företag för att ta betalt.

Tjänster för företagare

Du ser att det finns en del riktigt fina tjänster att koppla till ditt företagsabonnemang. Speciellt växeltjänst, journummer samt de utvecklade röstbrevlådorna är mycket uppskattade tjänster som företagare åtnjuter med hjälp av rätt abonnemang. Dessa får verkligen din kommunikation att lyfta i ditt företag.

Du hanterar alla inkommande samtal på ett mer professionellt sätt samt dina kunder kommer uppleva ett mer seriöst företag när du använder dessa utvecklade tjänster. De hjälper dig att bemöta blivande och nya kunder på ett sjysst sätt! Skaffa ditt nya mobilabonnemang för företag här! Lycka till!