Ska man välja Hallon som mobiloperatör?

Hallon Halva priset just nu!
Fria samtal & fria sms
8 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL

Hallon är en av Sverige nya mobiloperatörer med fokus på billig mobiltelefoni. Hallon står för billiga och bra tjänster inom mobilabonnemang, kontantkort och mobilt bredband. Mobiloperatören Tre äger Hallon och det är också i 3s 4G-nät och 3G-nät som du kommer ringa, surfa och messa om du väljer att bli kund.

Priser

Hallon satsar mycket på priset. Man vill ha lågt pris. Det ska vara billigt att ringa, messa och surfa. Det innebär att de kör många kampanjer och tillfälliga erbjudande. Köper du något hos till kampanjpris så är det svårt att hitta det billigare. Ofta kan du få de första månaderna till halva priset.

Hallon erbjuder exakt samma priser för kontantkort och mobilabonnemang. Eftersom de varken har bindningstid eller uppsägningstid så blir det nästan samma sak att ha kontantkort eller abonnemang. Föredrar du att pengarna dras automatiskt eller vill du själv fylla på kontantkortet då och då? Valet är upp till dig.

Mobilabonnemang

Hallon mobilabonnemang finns i två varienter – en för normal- till storanvändaren och en för de som inte använder sin mobil så mycket. I mobilabonnemang stor är det obegränsat med fria samtal och fria sms & mms. Du får dessutom 8 GB datamängd. I mobilabonnemanget liten ingår 60 samtal, obegränsat med mess och 2 GB data.

Kontantkort

Hallon kontantkort finns också i två varianter – precis som mobilabonnemangen ingår exakt samma sak. Kontantkort stor och kontantkort liten motsvarar ovannämnda mobilabonnemang. Skillnaden är att med Hallon mobilabonnemang så dras månadsbeloppet automatiskt från ditt kontokort medan du själv fyller på ditt kontantkort.

Mobilt bredband

Hallon mobilt bredband går att köpa både som abonnemang och som kontantkort. Skillanden är om du vill fylla på själv (=kontantkort) eller om du vill att pengarna dras automatiskt (=abonnemang). Det ingår 20 GB surf i Mobilt bredband abonnemang Stor och Mobilt bredband kontantkort Stor. Det ingår 5 G surf i Mobilt bredband abonnemang Liten och Mobilt bredband Liten.

Är du student, senior eller pensionär? Då ringer du ännu billigare. Hallon har både studentabonnemang och seniorabonnemang. Det är mobilabonnemangen Liten och Stor som de säljer till alla som studerar eller är över 55 år.

Omdöme och rekommendation

Recensionerna och omdömet om Hallon är positiva. Faktum är att mobilnätet utsett till det snabbaste i flera oberoende tester. 4G-nätet täcker hela 99 % av Sveriges befolkning och din mobilsurf går mycket snabbt. Att ha bra mobilsurf och att mobilsurfen gått snabbt i test efter test gör Hallon till ett bra alternativ.

Vi rekommenderar Hallon till alla som vill surfa snabbt till ett lågt pris. Vi tror att du kommer bli en nöjd kund om du är medveten om vad du köper. Vad du får är billigt pris, bra mobilnät och en slimmad kundtjänst som du inte kan ringa till. Behöver du ringa kundtjänst kanske du blir missnöjd med Hallon. Du kan dock maila och chatta med supporten.

Fakta om Hallon

Hallon Halva priset just nu!
Fria samtal & fria sms
8 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
Kontakta Hallon
www.hallon.se
kundservice@hallon.se
Ingen telefon
Hallon
Lindhagensgatan 98
104 25 Stockholm
Info om Hallon
Grundat: 2013
Org nr: 556593-4899
Alla bolag
Mobilabonnemang, Hallon kontantkort, mobiltelefoner, mobilt bredband & surf.