Ska man välja Fello mobiloperatör?

Fello mobilabonnemang Bra priser!
Spara oanvänd surf!
Upp till 30 GB surf – Snabbt nät!
LÄS MER & BESTÄLL

Fello mobiloperatör

Fello är en lågprisoperatör som siktat in sig på enkla och lättbegripliga mobilabonnemang. De använder Telias snabba och stora mobilnät, så all datatrafik går i snabb hastighet. Du får även bra täckning med Fello som operatör. Fello har ingen bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang, så du

Mobilabonnemang

Fello har enbart fastpris abonnemang till låga priser. De har inkluderat mycket surf i sina abonnemang och du kan välja mellan 1 – 30 GB surfmängd. Är du student, barn eller över 55 så får du rabatt hos Fello. Med fastpris så vet du alltid vad det kommer att kosta och du kan alltid uppgradera din surfmängd. Fria samtal, fria sms och fria mms är en självklarhet. Du kan även ta med dig ditt nummer och spara oanvänd surf hos Fello.

Fello mobilabonnemang

Fellos Priser & mobilnät

Fello har låga priser och bra täckning. De är en lågprisoperatör som satsat på enkla abonnemang med lågt pris. Du surfar i Telias vinsnabba mobilnät när du använder Fello. Detta gör att de blivit en snabbt växande operatör i lågprissegment.

Är du senior så har du seniorrabatt. Är du student så har du som vi nämnde här ovan lägre priser och mer surf inkluderat samt är du under 18 år, så kan du skaffa en form av barnabonnemang. Fello är en bra och stabil mobilpartner med sjyssta villkor och bra priser!

Omdöme Fello

Vårt omdöme om Fello är riktigt bra. Fello är en stabil  mobilpartner och har enkla villkor, bra priser samt mycket surf för pengarna. De har snabbt mobilnät och stabil datatrafik. Fello känns verkligen som en bra partner när det kommer till mobiltelefoni. I och med att de använder Telia som bärare av alla trafik, så går det snabbt både i tätort, men även ute på landet. Klart värt att prova!

Fakta om Fello

Fello mobilabonnemang Bra priser!
 Spara oanvänd surf!
 Upp till 30 GB surf – Snabbt nät!
LÄS MER & BESTÄLL

Kontakta Fello

https://www.fello.se/
hej@fello.se
0770-33 22 33
Fello
Chatt:
Telefon

Info om Fello

Fello AB
Org nr: 556921-7648
Alla bolag
Vera Sandbergs Allé 5C

411 33 Göteborg