Billigast mobilabonnemang

Vilket är egentligen det billigaste mobilabonnemanget? Detta är inte så lätt att svara på för det beror helt på vad du har för behov och vad som passar dig. Efter det går det att hitta det billigaste abonnemanget till dig. Vi tittar på alla de billiga mobilabonnemangen här nedan samt ser vilket som blir billigast för dig.

OperatörOmdömeBesök
Hallon Bäst pris just nu!
Fria samtal & fria sms
5 – 100 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
Comviq Mycket surf just nu!
Fria samtal & fria sms
5 -40 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
halebop Fria sms till hela världen!
Snabbt nät!
2 -30 GB surf – 100 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL
Mest mobilsurf!
Musikstreaming ingår!
3 -500 GB surf – 64 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL
Vimla recension Mobilabonnemang!
Extra surfmängd!
Upp till 50 GB surf!
LÄS MER & BESTÄLL
Fello mobilabonnemangSnabbt mobilnät!
Spara oanvänd surf!
Halva priset 2 månader!
LÄS MER & BESTÄLL

Billigaste abonnemang för dig

Det som skiljer ett billigt mobilabonnemang mot ett dyrt är oftast surfmängden som är inkluderat i månadskostnaden. Detta är inte alltid fallet, men oftast så är det på det viset. Vi visar här ovan flera bra och billiga mobilabonnemang till bästa pris med bra surfmängder.

Jämföra billigast abonnemang

När man skall jämföra abonnemang mot varandra för att hitta det billigaste, så bör man ställa sig ett par frågor för att hitta det som passar bäst för ens egna behov vad gäller mobiltelefoni. Det är inte krångligt, utan du följer bara de tipsen och råden vi visar i denna artikel, så hittar du ett bra alternativ för dig vad gäller billig mobiltelefoni.

Frågor du kan ställa för att hitta rätt: 

  • Surfar du mycket på din mobil?
  • Vad gör du när du surfar med mobilen?
  • Ringer du mycket?
  • Sms:ar du ofta?
  • Skickar du många mms?

När du har svaren på dessa frågor, så är det enkelt att hitta det billigaste och bästa abonnemanget som passar dig och dina mobilbehov. De operatörer vi samarbetar med och rekommenderar här inne har alla bra och billiga mobil-abonnemang med bra surfmängder och kan skräddarsys för dig och dina behov.

Se över behoven

Du skall se över dina behov innan du tittar på prislapparna vad de olika abonnemangen kostar per månad. Många fastpris abonnemang numera ger riktigt mycket valuta för pengarna, bar du vet vad du har för mobilbehov. Använder du stora mängder surf? Ringer du mycket i mobiltelefonen? Skickar du ofta sms? Tar du bilder och skickar mms? Väljer du ett bra abonnemang med rätt prisbild, så kommer du att hitta ett billigt abonnemang för dina behov.

Du kan alltid köpa till surfmängd hos de flesta mobiloperatörer numera, men det tenderar till att bli dyrare än att du väljer ett abonnemang med lite större surfmängd från början. Nästan alla kategorier av folk surfar mer idag på mobilen än tidigare, så ta lite mer surf för att vara på den säkra sidan. Det finns bra abonnemang från ca 100 kronor numera med helt ok surfmängder.

Billigaste mobilabonnemanget

Välj rätt abonnemang

Som vi nämner här ovan så titta på dina behov och sedan väljer du ett abonnemang så nära dina behov som möjligt. Då slipper du köpa extra surf innan månaden är slut. När du kommit fram till vad du behöver så väljer du en operatör som kan tillhandahålla detta. Det är lätt att välja numera, för blir det fel, så kan du alltid ändra dig. De flesta operatörer arbetar utan bindningstider och uppsägningstider numera. det är bra för dig som kund.

Du skall se till helheten och ta allt i beräkning när du väljer rätt mobilabonnemang. Tänk som sagt på surfmängder, fria samtal, fria sms, fria mms, bindningstider, uppsägningstider och mobiltäckning. Det är enklare än du tror och du kommer hitta rätt val för dig snabbt och enkelt. Tänk på att välja ett lite större abonnemang även när det skall vara billigast variant. Det kommer du tjäna på i längden.

Surfmängder – uträkning

Här nedan visar vi på hur du skall räkna när det kommer till surfmängd och vad de olika former av aktiviteter drar vad gäller surf på Internet. Som sagt. Välj ett abonnemang med lite större surfmängd, så du är på säkra sidan.

  • 1 GB  är lika med ca 15 timmars musik, 1 timmes film, eller ca 300 webbsidor
  • 2 GB är lika med ca 24 timmars musik, 2 timmars filmvisning eller ca 600 webbsidor
  • 5 GB är lika med 72 timmars musik, 5 timmars filmvisning och ca 1500 webbsidor
  • 10 GB är lika med ca 144 timmars musik, 10 timmars filmvisning, eller ca 3000 webbsidor

Nu vet du lite mer om vad de olika aktiviteterna på Internet drar för surfmängder och kan på så sätt se vilka dina behov är av surf i ditt nya mobilabonnemang. Nu blir det enklare att hitta det billigaste abonnemanget efter dina behov. I listen här ovan finner du flera bra alternativ av abonnemang för alla typer av behov.

Surf och lågt pris

Vill du absolut hitta det billigaste abonnemanget så har flera operatörer mobilabonnemang från ca 50 kronor per månad. Då ingår en del surf och samtalsminuter. Det finns även ett par varianter där du har fria samtal och fria sms för dessa låga priser. Se noga till vad du får för pengarna när du väljer ett så pass billigt abonnemang. Bättre att gå upp lite i pris, så du får mer för pengarna. De billigaste abonnemangen riktar sig främst mot de som inte surfar så mycket på mobilen.

Billigast abonnemang med surf

Numera använder nästan alla sina mobiler till allt annat än att bara prata och skicka sms med. Man utför en mängd olika aktiviteter, både vad gäller nöje, men även viktiga saker, såsom att betala räkningar och beställa varor, tjänster och produkter via Internet. Mobilen är numera en vardagsprodukt som verkligen gör nytta.

Mobilen är nästan förlängning av oss och många lever med sina mobiler tätt inpå om man kan säga så. Välj rätt mobilabonnemang för dig och dina behov. Tänk på surfmängd, sms, mms och samtal så hittar du enkelt billigast mobilabonnemang för dig. Lycka till!