Ska man välja Tre som mobiloperatör?

Mest mobilsurf!
Musikstreaming ingår!
Upp till 500 GB surf – 64 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Tre (3)

Är Sveriges tredje störst mobiloperatör och för varje dag väljer allt fler svenskar att bli kunder. Mobiloperatören Tre etablerade sig i Sverige för snart 10 år sedan och var först med fastpris abonnemang och stora mängder datatrafik.

Telekomoperatören har Sveriges mest utbyggda 3g-nät som sägs täcka mer än 99 % av Sveriges befolkning. Dessutom har man tillsammans med Telenor investerat i det snabbaste 4G-nätet som finns. Med andra ord vill du ha snabb surf och mycket surf är Tre valet för dig.

Snabb surf hos Tre

Tre har i flera hastighetsmätningar visat sig ha den snabbaste surfen. Tillsammans med Telenor är man den operatör med högst hastighet på datatrafiken. De är också generösa med mängden datatrafik de inkluderar i sina mobil-abonnemang och kontantkort. Du kan få upp till 50 GB gratis surf i månaden!

Bland tjänsterna som erbjuds finns mobilabonnemang, kontantkort och mobilt bredband. Samtliga tjänster ger tillgång till det snabbaste 4G-nätet. Men eftersom Tre har det mest utbyggda 3G-nätet har du även som kund möjlighet att betala en lägre månadskostnad och då bara ha access till 3G och 2G-nätet. Det ger lägre hastighet på surfen, men en lägre månadskostnad.

Mobilabonnemang

Tre mobilabonnemang består av ett fastpris abonnemang som heter 3Total. Det ingår obegränsat med samtal, sms och mms. Surfmängden som ska ingå bestämmer du själv. Från 0,5 GB mobilsurf upp till hela 500 GB mobilsurf per månad. Det är mängden surf som bestämmer din månadskostnad för abonnemanget. Tre har massor av surf i sina abonnemang.

Kontantkort

Tre kontantkort heter 3Kontant och kan beställas gratis från www.tre.se. Startpaket skickas hem gratis till dig och innehåller 0,5 GB surf. Du kan aktivera kortet genom att ladda det med ett värdebevis. Det finns fyra olika prisplaner som du kan välja mellan 3Fastpris, 3Vänner, 3Prat och 3Global.

Som namnen antyder är respektive förmånligt för olika saker. Till exempel är röstsamtal billigast med 3Prat. Du ringer billigaste utomlands med 3Global. Har dina vänner samma mobiloperatör som du ringer ni gratis med 3Vänner. Vill du att allt ska ingå så är 3Fastpris bäst för dig.

Mobilt bredband

Tre mobilt bredband heter 3Bredband. Du kan själv välja om du vill ha 3G-bredband eller 4G-bredband. Det förstnämnda är billigast medan det sistnämnda är snabbast. Du kan få hela 500 GB surf på ditt mobila bredband. Det finns inget annat mobilt bredband som inkluderar lika mycket surf. 3Bredband – mobilt bredband med mest surf.

Omdöme och rekommendation

Vi rekommenderar Tre för alla som vill ha mycket datatrafik. Vårt omdöme är att det är en innovativ mobiloperatör som utmanar med nya tjänster och prisplaner som är bra för oss mobilanvändare. För storanvändare kan detta vara den bästa mobiloperatören just nu! Tre har även ett brett sortiment med mobiler, surfplattor och routers som du kan välja att köpa till när du väljer kontantkort, mobilabonnemang eller mobilt bredband.

 

Fakta om Tre

Mest mobilsurf!
Musikstreaming ingår!
Upp till 500 GB surf – 64 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Kontakta Tre

www.tre.se
0763-333333
3 Sverige
Lindhagensgatan 98
112 51 Stockholm

Info om Tre

Grundat: 2000
Org nr: 556593-4899
Alla bolag
Mobilabonnemang, Tre kontantkort, mobiler, surfplattor & mobilt bredband.