Ska man välja Telenor som mobiloperatör?

Telenor Låg månadskostnad!
Bra täckning!
3 – obegränsad surf – 50 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Telenor

Är Norges största mobiloperatör och en av de största mobiloperatörerna i Sverige. Verksamheten sträcker sig över hela världen med tyngdpunkt på Norden. Bland Telenors varumärke märks Bredbandsbolaget, Glocalnet och mobiloperatören Vimla.

Datatrafik & surf

Den framtida tillväxten ser Telenor främst inom datatrafik. Företaget satsar därför miljardbelopp på att utveckla tjänster inom surf, datatrafik och kommunikation. För den svenska marknaden har man tagit stora investeringar i ett av de modernaste och snabbaste 4G-näten som ger extremt snabb datatrafik. Mobilabonnemangen från Telenor är det som tillsammans med Tres innehåller mest mobilsurf.

Mobilnät

Telenors mobilnät anses ha god täckning i Sverige. Samtliga tätbefolkade områden i Sverige har tillgång till 4 generationens mobilnät med surfhastigheter på uppemot 150 Mbit/s. Är du ute på landet har du förhoppningsvis tillgång till Telenors 3G nät eller i västa fall 2G-nät. Då blir datahastigheten betydligt lägre.

Då man satsar mycket på datatrafik är det naturligt att inkludera mycket data. Såväl mobilabonnemang, kontantkort och mobilt bredband från Telenor har en generös mängd datatrafik inkluderad.

Telenor

Mobilabonnemang

Telenor mobilabonnemang bygger på ett fastpris varje månad. Du får alltid fria samtal och fria sms och mms. Surfmängden som ingår varierar dock beroende på din månadsavgift. Som mest kan du ha hela 50 GB mobilsurf inkluderad i mobilabonnemanget. Eftersom det är en nordisk teleoperatör kan du faktiskt använda din surfpott i såväl Sverige, Norge som Danmark. Ett riktigt bra abonnemang för dig som reser mycket inom Norden.

Kontantkort

Telenor kontantkort finns med två prisplaner – fast och rörligt. Med kontantkort fast ingår samtal och du kan skicka meddelande gratis. Du får också mellan 0,5-12 GB surf beroende på ditt laddningsbelopp. Med kontantkort rörligt ringer du, sms:ar och mms:ar för 69 öre.

Du kan ladda ditt kontantkort med så lite som 50 kronor, vilket gör det till det kontantkort med lägst månadskostnad. De flesta skaffar dock abonnemang numera oavsett om det gäller Telenor eller annan operatör. Dessa är ju oftast utan bindningstider numera.

Mobilt bredband

Telenor mobilt bredband är för dig som vill kunna surfa överallt. Kanske du inte har något fast bredband eller så kanske du befinner dig på en husvagnssemester? Då är ett mobilt bredband perfekt. Du får ett simkort som du kan använda i en surfplatta, ett USB-dongel eller i en 4G Wifi-router. Det ingår 40 GB datatrafik i månaden och du använder dig av 4G-nätet med surfhastighet upp till 150 Mbit per sekund.

Omdöme & rekommendation

Vårt omdöme om mobiloperatören Telenor är positivt. Det är en premiumoperatör för dig som är beredd att betala lite extra. Å andra sidan får du tjänster som innehåller mer och är bättre än många av konkurrenterna. Recensioner av Telenor talar sitt tydliga språk, man har många nöjda kunder och det är en bra mobiloperatör.

Fakta om Telenor

Telenor Låg månadskostnad!
Bra täckning!
3 – obegränsad surf – 50 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Kontakta Telenor

www.telenor.se
konsument@telenor.com
020-222222
Telenor Sverige AB
Katarinavägen 15
116 88 Stockholm

Info om Telenor

Grundat: 1855
Org nr: 556421-0309
Alla bolag
Mobilabonnemang, Telenor kontantkort, mobiler, surfplattor & mobilt bredband.