Mobilabonnemang med seniorrabatt

Allt fler seniorer, pensionärer samt personer som är 55 plus använder numera mobiltelefon på ett aktivt sätt. Bra mobilabonnemang med seniorrabatt skaffar du dig här! Vi listar de bästa mobiloperatörerna för dig som är pensionär eller senior. Det finns pengar att spara och du får ofta större surfmängd när du tecknar nytt abonnemang för seniorer och pensionärer. Passa på att se erbjudande här!

OperatörOmdömeBesök
Hallon Bäst pris just nu!
Fria samtal & fria sms
Upp till 100 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
Comviq Myclet surf just nu!
Fria samtal & fria sms
Upp till 40 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
halebop Fria sms till hela världen!
Gratis kontantkort!
Upp till 30 GB surf – 100 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL
Mest mobilsurf!
Musikstreaming ingår!
Upp till 500 GB surf – 64 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Få ett bra pris på ditt mobilabonnemang

Vare sig man är gammal eller ung är det alltid viktigt att få ut det mesta möjliga för de pengar man lägger ut, det gäller så klart även mobilabonnemang. Många seniorer har dessutom inte så gott om pengar, något som kan göra att man är extra mån om att teckna rätt mobilabonnemang.

Vissa mobiloperatörer erbjuder speciella abonnemang med seniorrabatt som är speciellt anpassade för dig som är äldre. Detta skall du absolut utnyttja, då du får bättre månadskostnad samt mer surf när du tecknar nytt seniorabonnemang.

55 plus ökar mobilanvändandet

Om du är äldre ska du dock aldrig bara välja ett abonnemang för att det är märkt som seniorabonnemang, istället gäller det att titta på de behov som du har när du använder din mobiltelefon.

Idag är det till exempel inte alls ovanligt att äldre har smartphones och surfar lika mycket på mobilen som de unga. En gammal fördom har annars varit att mobilsurf inte behöver inkluderas i abonnemang för äldre personer. Detta har dock operatörerna nu åtgärdat och numera är det mycket surf för dig som tecknar ett seniorabonnemang.

mobilabonnemang seniorrabatt

 

Som 55 plus har du, som vi nämnde här ovan, oftast fina rabatter och erbjudande att hämta när du tecknar dig för nytt mobilabonnemang. Pensionärer, 55 plus och seniorer är den målgrupp som ökar sitt Internet-användande mest just nu! Allt fler äldre kommer ut på Internet och surfar mer och mer både via datorer, surfplattor och inte minst via mobiltelefoner.

Det är riktigt kul tycker vi! Internet och en Smartphone gör livet enklare på många sätt vad gäller både nöjen och mer seriösa aktiviteter. Snabba uppkopplingar och större surfmängder är numera en självklarhet även för äldre.

Undersök dina behov innan du väljer abonnemang

Det finns en rad abonnemang att välja bland hos de många mobiloperatörerna. Det är därför viktigt att du  kartlägger de behov du  har innan du  tecknar ett. Du bör först och främst titta på hur du använder din telefon. Om du till exempel tycker om att surfa på Facebook är det viktigt att välja ett abonnemang som inkluderar lite mobilsurf.

Fler äldre surfar mer via mobilen

Tycker du dessutom om att titta på olika klipp på Youtube kan du behöva ännu lite mer surf. Använder du istället telefonen till att ringa mycket med och gillar att skicka sms till exempelvis barnbarnen eller dina vänner så är det ofta fördelaktigt att välja ett abonnemang som ger dig fria samtal, sms och mms. Den som ringer mindre kan välja ett billigare abonnemang med ett visst antal fria samtal.

Bra rabatter för seniorer och pensionärer

Seniorer är en attraktiv målgrupp för mobiloperatörer, därför försöker många paketera olika lösningar riktade specifikt till den gruppen. Här gäller det dock att tänka kritiskt och se på vad som faktiskt ingår i abonnemanget. Bara för att det är märkt med seniorrabatt och du är senior behöver det faktiskt inte betyda att det är just det som kommer att bli det billigaste abonnemanget för dig. Allt beror istället på hur du använder din telefon, något som kan se mycket olika ut beroende på person och behov.