Mobilabonnemang med fast pris

Fastpris abonnemang är den allra vanligaste och bästa mobilabonnemangsformen idag. Med ett abonnemang med fastpris så vet du alltid vad det kostar att använda ditt abonnemang. Perfekt! Du får koll på kostnaden och du kan alltid uppgradera ditt fastpris abonnemang ifall du behöver mer surf. Fast pris är bäst!

OperatörOmdömeBesök
Hallon Bäst pris just nu!
Fria samtal & fria sms
Upp till 100 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
Comviq Mer surf nu!
Fria samtal & fria sms
Upp till 40 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL
halebop Fria sms till hela världen!
Gratis kontantkort!
Upp till 30 GB surf – 100 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL
Mest mobilsurf!
Musikstreaming ingår!
Upp till 500 GB surf – 64 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL
Vimla recension Mobilabonnemang!
Extra surfmängd!
Upp till 50 GB surf!
LÄS MER & BESTÄLL
Fello mobilabonnemangSnabbt mobilnät!
Spara oanvänd surf!
Halva priset 2 månader!
LÄS MER & BESTÄLL

Fast pris ger trygghet

Ett abonnemang med fast pris ger dig trygghet och gör att du slipper oroa dig för stora och oväntade mobiltelefon-räkningar. Förr fanns många abonnemang med rörligt pris, det vill säga abonnemang där kostnaden blev påverkad av hur mycket man använde sin telefon. Idag ser de dock inte riktigt ut så även om vissa fortfarande erbjuder rörligt pris. De flesta operatörer har dock främst fasta pris på sina abonnemang.

Fria samtal och fria sms

I det fasta priset kan till exempel helt fria samtal eller ett antal samtalsminuter ingå. Ofta ingår också en viss mängd sms och mms. Det som påverkar priset på abonnemanget är istället främst hur mycket surf man vill ska ingå. Högre mängd surf ger ett högre pris medan en mindre mängd ger ett lägre pris. Numera finns det riktigt fördelaktiga avtal vad gäller fastpris abonnemang!

Undersök vilken operatör som passar dig bäst

Det finns många olika abonnemang att välja bland hos de olika operatörerna. Ditt mål är naturligtvis att hitta det abonnemang som passar dig bäst och dessutom betala så lite som möjligt för det. För den som ringer mycket är det bra att titta på abonnemang där fria samtal ingår.

Dessa är visserligen vanligen lite dyrare, men att ta ett abonnemang med ett fast antal samtalsminuter kan göra att dina kostnader blir större i längden eftersom du riskerar att överskrida dessa. Om du istället ringer väldigt lite så passar kanske ett abonnemang med till exempel 200 fria samtalsminuter bra. Dessa ligger ofta lite lägre i pris vilket gör att du kan komma billigt undan.

Fastpris mobilabonnemanget

Telefon på avbetalning med ditt abonnemang

Anledningen till att många väljer att teckna abonnemang är att de tillsammans med det kan få en ny telefon på avbetalning. Det innebär ofta att man kan skaffa sig en nyare telefon än vad man skulle ha kunnat om man köpt den i butik.

Om du är en av de som tänker teckna ett abonnemang för att få en ny mobil bör du vara noga med att se efter hur mycket du kommer att betala totalt för telefonen och sedan jämföra den slutsumman mellan olika operatörer. Den som sedan kan ge dig det bästa priset är det självklara valet förutsatt att priset på abonnemanget också är bra.

Abonnemang med frihet

Om du vill ha ett abonnemang som ger dig samma frihet som du har med ett kontantkort, men även den trygghet som ett fast abonnemang ger, så är ett abonnemang utan bindningstid ett bra val. När abonnemanget saknar bindningstid innebär det att du säga upp det när du vill.

Det gör det enkelt att bli av med ett abonnemang du inte trivs med eller att du kan byta abonnemang när du hittar ett förmånligare alternativ. De flesta operatörer erbjuder idag den här typen av abonnemang vilket gör det enkelt att hitta ett som är som skräddarsytt för dig och ditt mobilanvändande.

Operatörer med fastpris

Hallon fastpris

Hallon Mobiloperatör

Hallon erbjuder samma pris på sina mobilabonnemang som de gör för sina kontantkort. Hallon har egentligen bäst alternativ vad gäller fastpris abonnemang på marknaden just nu. Du får mycket surf, fria samtal, fria sms samt fria mms för en fast månadskostnad. Det innebär att du kan ringa, messa och surfa billigt oavsett vad du väljer. Välj Hallon när du vill ha ett riktigt bra fastpris abonnemang!

Comviq

Comviq Mobiloperatör

Sveriges hade länge billigaste fastpris abonnemangen och kontantkorten i Sverige. Numera har de inte billigaste alternativen men de är helt klart en mobiloperatör att räkna med. De har ett flertal alternativ att välja mellan när det kommer till fastpris abonnemang och du har fria samtal och fria sms hos Comviq. En bra partner när det kommer till mobil kommunikation.

 

Halebop fastpris

Halebop Mobiloperatör

Halebop har mobilabonnemang med fastpris. De har attraherat många ungdomar då de har haft bra priser och förmåner för unga under en längre tid. Numera har alla bra priser hos Halebop och du kan skaffa fastpris abonnemang med olika surfmängder med eller utan mobiltelefon. Du har ett brett sortiment att välja mellan när du skalla köpa mobiltelefon till ditt fastpris abonnemang. Halebop är en bra partner!

Telenor fastpris

Telenor Mobiloperatör

Telenor erbjuder är en av de mobiloperatörer som äger sitt eget mobilnät. De har ett stort sortiment av produkter och tjänster och opererar över stora delar av Europa. De har inte lägst pris, men de har ett stabilt nät och många fördelar när det kommer till täckning och service.

Tre fastpris

Tre Mobiloperatör

Mobiloperatören Tre erbjuder mobilabonnemang med fastpris. de har en mängd olika storlekar vad gäller surfmängd och satsar på att ha ett av marknadens snabbaste mobilnät. De har stora surfmängder så är du en storkonsument av datatrafik så är Tre ett riktigt bra alternativ. Du skaffar kontantkort, fastpris abonnemang med eller utan mobiltelefon hos Tre. Ett riktigt bra val!

Vimla fastpris

Vimla Mobiloperatör

Vimla erbjuder inte kontantkort, men de har mobilabonnemang med fastpris. De är en stabil partner och arbetar med enkla avtal samt bra med surf i sina fastpris abonnemang. Inga bindningstider eller uppsägningstider hos Vimla. Enkelt och bra priser utlovas!

Fello fastpris

Fello Mobiloperatör

Fello är en lågprisoperatör med fastpris abonnemang. De använder sig av Telias snabba och välutbyggda mobilnät. Fello satsar på enkla abonnemang utan bindningstider och uppsägningstid. De har bra med surf när du tecknar nytt abonnemang med fastpris. Spara oanvänd surf och låga priser!

Stora valmöjligheter

De abonnemang som saknar bindningstid finns idag med många variationer på marknaden. Du kan till exempel hitta abonnemang där ett visst antal samtal eller samtalsminuter ingår, men det finns också varianter med både fria sms och samtal. Mängden samtal du kan ringa påverkar naturligtvis priset. Oftast är abonnemang med fria samtal och sms dyrare än abonnemang med begränsade sådana.

Surfmängd och fastpris

Trots detta kan det vara fördelaktigt för dig som ringer mycket att satsa på ett abonnemang med fria samtal. Mängden GB surf som ingår i abonnemanget påverkar också prisbilden ganska mycket. Idag kan du välja mellan abonnemang utan bindningstid med surf på mellan 0,5 GB till 100 GB eller mer per månad.

Den större surfmängden gör abonnemanget dyrare, men kan vara väl värd att satsa på om man är en stor användare av data-krävande tjänster. Om du väljer ett abonnemang med för lite surf kan du istället behöva lägga pengar på att köpa extra surf i slutet av månaden, något som kan göra att kostnaderna drar iväg.

Abonnemang utan bindningstid

Det finns dock saker som kan försvåra att teckna ett abonnemang utan bindningstid. Det gäller främst när du får en telefon på avbetalning samtidigt som du tecknar abonnemanget. Vid sådana tillfällen vill operatören ofta att du är bunden till abonnemanget så länge som du betalar av på din telefon. I vissa fall går abonnemanget dock att avbryta om du betalar av telefonen helt. I annat fall brukar möjligheten att avlsuta abonnemanget finnas när du helt betalat av på din telefon.