Ska man välja Hallon som mobiloperatör?

Hallon Bäst pris just nu!
Fria samtal & fria sms
5-100 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL

Hallon

Är en av Sverige nya mobiloperatörer med fokus på billig mobiltelefoni. Hallon står för billiga och bra tjänster inom mobilabonnemang, kontantkort och mobilt bredband. Mobiloperatören Tre äger Hallon och det är också i 3s 4G-nät och 3G-nät som du kommer ringa, surfa och messa om du väljer att bli kund. Snabb surf och bra priser utlovas!

Priser

Hallon satsar mycket på priset. Man vill ha lågt pris. Det ska vara billigt att ringa, messa och surfa. Det innebär att de kör många kampanjer och tillfälliga erbjudande. Köper du något hos till kampanjpris så är det svårt att hitta det billigare. Ofta kan du få de första månaderna till halva priset. De har rabatter på priset ända upp till 4 månader!

Hallon erbjuder exakt samma priser för kontantkort och mobilabonnemang. Eftersom de varken har bindningstid eller uppsägningstid så blir det nästan samma sak att ha kontantkort eller abonnemang. Föredrar du att pengarna dras automatiskt eller vill du själv fylla på kontantkortet då och då? Valet är upp till dig.

Mobilabonnemang

Hallon mobilabonnemang finns i fyra varianter. Du väljer mellan 4 GB surf ända upp till 200 GB. Du har fria samtal, fria mms, fria sms varje månad. Du får extra surf när du tecknar nytt abonnemang samt halva priset ända upp till 4 månader. Hallon har oftast bäst erbjudande vad gäller mobilabonnemang av alla operatörer i Sverige.

Hallon

Kontantkort

Hallon kontantkort finns i två varianter – precis som mobilabonnemangen ingår exakt samma sak. Kontantkort stor och kontantkort innehåller 25 Gb surf för Stor och 4 GB för Liten. Skillnaden är att med Hallon mobilabonnemang så dras månadsbeloppet automatiskt från ditt kontokort medan du själv fyller på ditt kontantkort. Det är faktiskt många som väljer abonnemang framför kontantkort numera då de är utan bindningstid. Du får även bättre avtal vad gäller surfmängder och priser när du skaffar ett abonnemang.

Mobilt bredband

Hallon mobilt bredband går att köpa både som abonnemang och som kontantkort. Skillnaden är om du vill fylla på själv (=kontantkort) eller om du vill att pengarna dras automatiskt (=abonnemang). Det ingår från 5 – 200 GB surf i Mobilt bredband abonnemang. Du kan få mobilt bredband kontant från 5 – 20 GB.

Senior och student

Är du student, senior eller pensionär? Då ringer du ännu billigare med Hallon. Hallon har både studentabonnemang och seniorabonnemang. Du väljer på 4 alternativ vad gäller storlekar på abonnemangen och du får bättre pris samt mera surf när du tecknar ett senior – eller studentabonnemang.

Omdöme och rekommendation

Recensionerna och omdömet om Hallon är positiva. Faktum är att mobilnätet utsett till det snabbaste i flera oberoende tester. 4G-nätet täcker hela 99 % av Sveriges befolkning och din mobilsurf går mycket snabbt. Att ha bra mobilsurf och att mobilsurfen gått snabbt i test efter test gör Hallon till ett bra alternativ.

Nöjd kund

Vi rekommenderar Hallon till alla som vill surfa snabbt till ett lågt pris. Vi tror att du kommer bli en nöjd kund om du är medveten om vad du köper. Vad du får är billigt pris, bra mobilnät och en slimmad kundtjänst som du inte kan ringa till. Behöver du ringa kundtjänst kanske du blir missnöjd med Hallon. Du kan dock maila och chatta med supporten.

Fakta om Hallon

Hallon Bäst pris just nu!
Fria samtal & fria sms
5 – 100 GB surf – 64 Mbit/s
LÄS MER & BESTÄLL

Kontakta Hallon

www.hallon.se
kundservice@hallon.se
Ingen telefon
Hallon
Lindhagensgatan 98
104 25 Stockholm

Info om Hallon

Grundat: 2013
Org nr: 556593-4899
Alla bolag
Mobilabonnemang, Hallon kontantkort, mobiltelefoner, mobilt bredband & surf.