Ska man välja Halebop som mobiloperatör?

Halebop Fria sms till hela världen!
Gratis kontantkort!
24 GB surf – 100 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Halebop är en av de billigaste mobiloperatörerna i Sverige som helt riktat in sig på lågprissegmentet. Det är tuff konkurrens om kunderna och Halebop är Telias varumärke för sin lågprissatsning. De främsta konkurrenterna är mot Hallon, Vimla och Comviq.

Bra priser

Mobiloperatören Halebop har bra och enkla tjänster till bra priser som motto. Man kan bland annat hålla låga priser tack vare att man får nyttja Telias nät och har en slimmad kundsupport. Du får alltså tillgång till exakt samma nät som om du varit Telia kund, men med sämre support. Men helt ärligt, hur ofta måste man ringa och prata med supporten? Kanske det är bättre att betala mindre och chatta med supporten om man nu behöver hjälp?

Telias nät är som bekant ett av de bäst utbyggda mobilnäten i Sverige. Så som Halebopkund får du Sveriges bästa täckning och snabb surf i 4G-nätet. De gånger det inte finns 4G-täckning får du tillgång till Telias 3G-nät som ger hyfsat snabb surf.

Mobilabonnemang & kontantkort

Hos Halebop kan du teckna mobilabonnemang eller beställa kontantkort. Abonnemanget Rubbet är storsäljaren där allt ingår – surf, samtal och mess. Du kan få upp till hela 24 GB data, vilket räcker det mycket mobilsurfning.

Halebop kontantkort har också en prisplan som heter Rubbet. Där ingår såväl datatrafik, samtalsminuter och sms. Hur många/mycket som ingår beror på hur mycket du laddar ditt kort med. Minsta laddningsbeloppet är 99 kronor. Halebop har även kontantkorten Hallå och Vänner, vilket passar för de som vill ha en låg månadskostnad och inte använder mobilen så mycket.

Omdöme & rekommendation

Omdömet och recensioner från Halebops kunder är positiva. 2016, 2012 och 2011 har Halebop haft flest nöjda kunder enligt Svenskt kvalitetsindex. Betyget speglar att mobiloperatören lever upp till kundernas förväntningar och få anser sig haft anledning att klaga på Halebop.

Vi rekommenderar Halebop till alla som vill ha en bra operatör till en låg kostnad. Är du en storanvändare är Rubbet det självklara valet. Om du sedan väljer kontantkort eller abonnemang är upp till dig – priset är detsamma oavsett. För seniorer kan vi rekommendera Hallå som inte inkluderar surf, men vanliga telefonsamtal.

Fakta om Halebop

Halebop Fria sms till hela världen!
Gratis kontantkort!
24 GB surf – 100 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL
Kontakta Halebop
www.halebop.se
Chat via hemsidan
Ingen telefon
Halebop
Kupolen 107
781 70 Borlänge
Info om Halebop
Grundat: 2000
Org nr: 556103-4249
Alla bolag
Mobilabonnemang, Halebop kontantkort, telefoner, mobilt bredband & surf.