Allt du behöver veta om Halebop kontantkort

Halebop Fria sms till hela världen!
Gratis kontantkort!
Upp till 30 GB surf – 100 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Halebop kontantkort

Är ett av marknadens mest prisvärda kontantkort. Du betalar när du laddar ditt kort och kan sedan använda din pott för att surfa, ringa och skicka meddelande. Ett kontantkort från Halebop är helt gratis att beställa. När du fått ditt startpaket med simkort hemskickat kan du aktivera ditt kort och börja använda det direkt.

Mobilnät

Halebop använder sig av Telias mobilnät. Det innebär att du får tillgång till Sveriges bästa mobilnät till en mycket lägre kostnad än Telias kunder betalar. Anledningen är att Telia äger Halebop och att det är deras uttalade lågprisalternativ. Detta och Halebops fina priser har gjort att Halebop verkligen har tagit marknadsandelar vad gäller både kontantkort och mobilabonnemang bland både unga och äldre kunder de senaste åren. Snabbt och stabilt mobilnät!

Prisplaner

Halebop kontantkort finns med tre olika prisplaner; Rubbet, Hallå och Vänner. För normal- och storanvändaren är Rubbet det bästa alternativet eftersom både surf, samtal och mess ingår. Du kan själv välja hur mycket du laddar ditt kontantkort med. Ju mer du laddar kortet med desto mer ingår. Du kan få upp till 30 GB datatrafik och helt fria samtal och sms.

Får låganvändaren rekommenderar vi Halebop Hallå. Ett kontantkort för dig som använder mobilen lite då och då och främst för att ringa. Glöm inte att det är en lågprisoperatör. Till exempel finns det ingen kundsupport att ringa till. Du får på egen hand läsa igenom guider på nätet eller chatta med supportpersonalen.

Halebop

Halebop Fastpris

Numera har Halebop bytt sina prisplaner och även namnen på dessa. Numera heter de olika varianterna av kontantkort – Fastpris och Go. Det är samma fina priser och du kan ladda på med mera samtal, sms och surfmängd som tidigare. Halebop är verkligen en stabil mobilpartner. Du får mycket för pengarna samt ett snabbt stabil mobilnät när du väljer Halebop. Du kan nu få ända upp till 30 GB surfmängd hos Halebop.

Så här beställer du ett gratis Halebop kontantkort

1

Så här beställer du Halebop Kontantkort
Klicka på Halebops hemsida, du skickas då automatiskt till Halebops hemsida. Där kan du beställa ett gratis kontantkort tryggt och säkert.

2

Så här beställer du på halebop.se
När du kommit in på hemsidan,
klicka på Jag vill fixa ett kontantkort.

3

Beställ
Klicka sedan på beställ.
Då kommer du vidare med din beställning av ett kontantkort.

4

Dina uppgifter
Välj om du vill behålla ditt nuvarande mobilnummer eller om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Fyll i din e-post adress och ange ditt personnummer.

5

Slutför beställningen
Klicka på slutför köp. Efter 3-5 dagar så kommer ett startpaket hem med allt du behöver för att komma igång med ditt Halebop kontantkort.

Fakta om Halebop

Halebop Fria sms till hela världen!
Gratis kontantkort!
Upp till 30 GB surf – 100 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Kontakta Halebop

www.halebop.se
Chat via hemsidan
Ingen telefon
Halebop
Kupolen 107
781 70 Borlänge

Info om Halebop

Grundat: 2000
Org nr: 556103-4249
Alla bolag
Mobilabonnemang, Halebop kontantkort, mobiltelefoner, mobilt bredband & surf.