Ska man välja Comviq mobiloperatör?

comviq Billigaste mobiloperatören!
Gratis kontantkort!
Upp till 40 GB surf – 80 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Comviq mobiloperatör

Comviq är en mobiloperatör inriktad på lågprissegmentet. Man lägger stor fokus på att hålla de lägsta priserna. Sänker någon konkurrerande mobiloperatör priset, sänker Comviq sitt pris minuterna senare. Man ska alltid vara billigast! Comviq är också Sveriges bästa mobiloperatör – senast 2014 hade man mest nöjda kunder i Svensk kvalitetsindex undersökning av nöjda kunder.

Det finns flera företag som specialiserat sig på billiga abonnemang och kontantkort. Förutom Comviq så finns Halebop, Hallon och Vimla. Samtliga slåss om kunderna med låga priser och tidsbegränsade kampanjer där man pressar priset rejält.

Mobilabonnemang

När det gäller Comviq mobilabonnemang så har man fokuserat på fastpris abonnemang. De är mycket prisvärda och kostar från 45 kronor i månaden. Du kan välja att inkludera mer mobilsurf i ditt fastpris abonnemang och då blir priset högre. I samtliga mobilabonnemang med fastpris ingår fria samtal och fria sms och mms. Datamängden varierar mellan 0,5-40 GB surf beroende på vilken månadsavgift du väljer. De har numera fastpris, så vet alltid vad det kostar!

comviq

Kontantkort

När det gäller förbetald mobiltelefoni så är man ledande i Sverige med Comviq kontantkort. Det var Sverige första kontantkort och än idag använder tusentals svenskar kontantkort. Det finns flera olika prisplaner att välja mellan när du har ett kontantkort från Comviq. Vill du inkludera mycket samtalstid, sms, mms eller mobilsurf?

Du kan själv välja ett prisplan som passar dig. För att få ett kontantkort beställer du enkelt hem ett startpaket. Det skickas gratis hem till dig. Du aktiverar sedan kontantkortet genom att ladda det med pengar och välja den prisplan du vill ha. Sedan är det bara att sätta ingång och använda mobilen.

Priser & nät

En fördel med Comviq är att du kan få exakt samma prisplan med kontantkort som om du har abonnemang. Det ena är alltså inte mer fördelaktigt än det andra. Det gör att du själv kan välja det alternativ som passar dig bäst. Förbetalt eller abonnemang med månadsfaktura. Det finns ingen uppsägnings- och bindninsgtid när du är kund hos Comviq. Så flexibliteten är stor.

Comviq ägs av Tele2, vilket också innebär att du får tillgång till samma 4G-mobilnät som Tele2s kunder. Det är ansett vara ett av Sveriges snabbaste mobilnät med en  surfhastighet på hela 80 Mbit per sekund. Täckningen är också god, hela 99 % av Sveriges befolkning täcks av Comviqs mobilnät.

Vårt omdöme om Comviq

Vårt omdöme om Comviq är positivt. Det är en teleoperatör där du kan känna dig trygg om att du inte betalar för mycket. Priserna är alltid marknadens lägsta. Samtidigt är det bra kvalitét i tjänsterna. Du får ringa, messa och surfa på Tele2s nät och Comviq har kundsupport över telefon på vardagar och på helgen kan du chatta med supporten. Med andra ord Comviq har lägst priser, men de har defintivt inte lägst servicenivå. Tvärtom bra tjänster, god service och nöjda kunder.

Fakta om Comviq

comviq Billigaste mobiloperatören!
Gratis kontantkort!
40 GB surf – 80 Mbit/s!
LÄS MER & BESTÄLL

Kontakta Comviq

www.comviq.se
info@comviq.se
0772-212121
Comviq
Borgarfjordsgatan 16
164 40 Kista

Info om Comviq

Grundat: 1981
Org nr: 556267-5164
Alla bolag
Mobilabonnemang, Comviq kontantkort, mobiler & surf.